Topping
Pasta, ekmek, çörek gibi hazırlanan gıdaların üzerine konulan malzemelere verilen genel ad. Örneğin poğaçaların üzerine konulan çörekotu vb.
Pasta, ekmek, çörek gibi hazırlanan gıdaların üzerine konulan malzemelere verilen genel ad. Örneğin poğaçaların üzerine konulan çörekotu vb.
İri öğütülmüş mısır unu, mısır yarması.
Kaz, ördek, yılanbalığı gibi yağlı yiyeceklerde ve yahnilerde kullanılır. Vermut tipi bazı... devamı
Hastalık oluşturan mikrop; zararlı mikrop.
Pay, tart ve turta pişirmede kullanılır. Derinliği 2-3 cm olan bu kalıplar cam veya metal ... devamı
Kahve çekirdeğinde bulunan ve kıvamı ve tadı etkileyen karbonhidratların fırınlanma işlemi... devamı
Orta derecenin üzerinde fırınlanmış çekirdeklerdir. Üzerlerinde yağ belirmeye başlar. Terc... devamı
Tereyağlı Ekmek
Peynir Tepsisi
Su Isıtıcı
Turşu