Süs Unsuru
Bir yemeği veya yiyeceği süslemekte kullanılan maddeler (maydanoz yaprağı, kırmızı turp, limon, jöle, zeytin vb.).
Bir yemeği veya yiyeceği süslemekte kullanılan maddeler (maydanoz yaprağı, kırmızı turp, limon, jöle, zeytin vb.).
Hafif ateşte çırpılarak pişirilen krem haline getirilmiş yumurta sarısı.
Fransızlara özgü çörek veya bir tür yağlı çörek ekmeği.
Şalgam.
Tatlı şurubun kıvam noktasıdır. Şurubun bilimsel yöntemle hazırlanmış şeklidir.... devamı
Herhangi bir ekipmanı, malzemeyi veya yüzeyi barındırdığı mikroorganizmalardan tamamen arı... devamı
Akdeniz iklim kuşağının bazı bölgelerinde meşelik alanlarda ve meşe ağaçlarının kökleri et... devamı
İnce bulgur.
Ceviz ezmesinden yapılan bir tür çerez.
Doğal olarak yetişen ve yaprakları sebze gibi yenen bir bitkidir. Taze çiçeklerden çay yap... devamı
Pişmiş hamurdan yapılan şuale krem tatlısının uzun olanı.