Özgün Yemek Tarifleri

Tavuk Göğsü Tarifi ve Yapılışı

Tavuk Göğsü İçin Gerekli Malzemeler

3 kahve fincanı un
1/2 paket margarin
1 lt süt
3 kahve fincanı şeker
Tarçın

Tavuk Göğsü Yapılışı

Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine 3 kahve fincanı un ekleyin.
2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.

Paylaş tweet facebook

Tavuk Göğsü İle İlgili Görseller

Tavuk Göğsü

Tavuk Göğsü Etiketleri:

yemek tarifleri en yeni tarifler usta aşçı tarifleri lezzetli tarifler Tavuk Göğsü Tavuk Göğsü tarifi Tavuk Göğsü resimli

Tavuk Göğsü Hakkında Yorum Yazabilirsiniz.


Tavuk Göğsü Hakkındaki Yorumlar

Tavuk Göğsü hakkında henüz yorum yazılmamış. İlk yorumu üstteki formu kullanarak yazabilirsiniz.