Özgün Yemek Tarifleri

Kost-Kontrol (Cost-controle) nedir, ne demek?

Kost-Kontrol (Cost-controle) hakkında bilgi

Kost-Kontrol (Cost-controle)

Maliyet kontrolü.

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Kuvertur (Couverture) Nedir?

Pasta, tatlı ve desertler üzerine, süs veya parlatma amacıyla sürülen ve kaplanan pastacıl... devamı

Melis Otu Nedir?

Salata veya taze meyveler ile kullanılır.

Möreng (Meringue) Nedir?

Çırpılmış yumurta beyazına şeker veya koyu şurup ilave ederek elde edilen kar şeklindeki (... devamı

Nane Nedir?

Çorbalardan sebzelere kadar birçok yemekte kullanılır. Etlerden koyun ve kuzuya konulur. A... devamı

Ördek Palazı Nedir?

4-6 aylık ördek yavrusu.

Özleştirmek Nedir?

Hamuru iyice yoğurarak esnek (homojen) hale getirmek.

Pariziyen Kaşığı Nedir?

Sebze ve meyvelerden, küçük top biçimli garnitürler veya süsleyiciler çıkarmak için kulanı... devamı

Patdamand (Pate d'amande) Nedir?

Badem ezmesi.

Patojen Nedir?

Hastalık oluşturan mikrop; zararlı mikrop.

Pırpirim (Yöresel Tanım) Nedir?

Semizotu.