Jam
Reçel
Reçel
Birinci ve ikinci kategori etlerden sonra gelen et parçaları (haşlamalık, kıymalık, gerdan... devamı
Orta derecede fırınlanmış kahve çekirdeği. Yaygın olarak kullanılan bir fırınlama ise de, ... devamı
Çekirdeklerin üzeri yarıdan fazla yağla kaplıdır. İyice koyulaşmıştır. Sütlü çikolata reng... devamı
Kahve çekirdeğinde bulunan ve kıvamı ve tadı etkileyen karbonhidratların fırınlanma işlemi... devamı
Kahvede eriyemeyen ancak metal filtrelerden geçebilen partiküller. Kahvenin ağızdaki izlen... devamı
Orta derecenin üzerinde fırınlanmış çekirdeklerdir. Üzerlerinde yağ belirmeye başlar. Terc... devamı
Kayısı Suyu
Havuç Haşlama
Bir Çeşit Peynir
Peynir Tepsisi