Ahlat (Yöresel Tanım)
Yaban armudu. Yabani armut. Ancak iyice olgunlaştıktan sonra yenebilir, çünkü tadı çok buruktur. Ancak iyice olgunlaştıktan sonra yenebilir, çünkü tadı çok buruktur.
Yaban armudu. Yabani armut. Ancak iyice olgunlaştıktan sonra yenebilir, çünkü tadı çok buruktur. Ancak iyice olgunlaştıktan sonra yenebilir, çünkü tadı çok buruktur.
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
1. Yemek bilimi. İyi yemek hazırlama sanatı. Yemek sanat alanı. 2. Sağlığa uygun, iyi d... devamı
Bir işletmenin faaliyete geçmeden kurulacak tesisin maliyeti, beklenen verimliliği ve yapı... devamı
Değer kaybı. Bir ekipmanın, bir yapının veya başka bir unsurun maliyetini dönemlere bölere... devamı
Sıcak bölgelerde yetişen bir ağacın bir yemişidir. Rendelenerek toz haline getirilir ve ta... devamı
Sıkılmış üzüm posası.
Maydonozdan sonra en çok kullanılan taze ot. Sindirimi kolaylaştırıcı bir bitkidir. Birçok... devamı
Akdeniz iklim kuşağının bazı bölgelerinde meşelik alanlarda ve meşe ağaçlarının kökleri et... devamı
Doğal olarak yetişen ve yaprakları sebze gibi yenen bir bitkidir. Taze çiçeklerden çay yap... devamı
Pişmiş hamurdan yapılan şuale krem tatlısının uzun olanı.