Pestisit
Zararlı canlıları (organizmaları) engellemek, kontrol altına almak ya da zararlarını azaltmak için kullanılan madde ya da madde karışımlarına verilen isim. Pestisitler, kimyasal bir madde olabileceği gibi virüs ya da bakteri gibi biyolojik bir ajan da olabilir.
Ağız sulanması, organik salgı.
Özellikle kurufasulye ya da diğer baklagiller pişirilirken katılırsa lezzet veren bir ottu... devamı
Doğal, normal olarak hücrelerin ve dokunun işleme durumu.
Pasta yapımında kullanılan çikolata kreması.
İyi yemek yapma sanatıyla ilgili.
Patlamış mısırın un hali.
Yemeğin yumuşatılması, sulandırılması.
Glase yapma usulü, parlatma, cilalama. Kuvertürle pastanın üzerini kapama.
Tef yağı. Hayvanların karın kısmında bulunan ince tülbent biçimindeki yağ tabakası.... devamı