Glas Dö Viyand (Glace de viande)
Dömiglas veya başka bir et suyunu kaynatarak çektirme sonucu elde edilen sos özü (yemeğe tat vermek için biraz glas dö viyand ilave edilir). Dömiglastan iki kat daha kuvvetli ve lezzetli bir et kolaylığıdır.
Dömiglas veya başka bir et suyunu kaynatarak çektirme sonucu elde edilen sos özü (yemeğe tat vermek için biraz glas dö viyand ilave edilir). Dömiglastan iki kat daha kuvvetli ve lezzetli bir et kolaylığıdır.
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
Yabani gül ağacının meyvesi.
Salata veya taze meyveler ile kullanılır.
Caffe Latte'nin Fransız versiyonu.
Bazı gıdaların içerisinde doğal olarak bulunan bazı maddelerin, vücudumuza girdiklerinde v... devamı
Gıdaların kendi doğal yapılarından kaynaklanan ve bazı insanlarda meydana gelen sağlık sor... devamı
İnsan sağlığının devamlılığı için gıdalardan ve çevreden kaynaklanabilecek her türlü risk ... devamı
Kasaplık hayvanların birinci kategori etlerinden sonra gelen ikinci kalite etlerine verile... devamı
Hamurun ne sert, ne de cıvık olmadığı kıvamı için kullanılan tabir.
Sütün doğal yapısında bulunan laktoz şekerinin vücut tarafından sindirilememesi durumudur.... devamı