Flambe
1. Masa önünde müşteri veya misafirlerin karşısında üzerine alkol (konyak, viski vb.) dökerek alevlendirilen yemeklere verilen isim.
2. Bir gıdayı aleve tutarak alazlama usulü.
1. Masa önünde müşteri veya misafirlerin karşısında üzerine alkol (konyak, viski vb.) dökerek alevlendirilen yemeklere verilen isim.
2. Bir gıdayı aleve tutarak alazlama usulü.
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
Yabani gül ağacının meyvesi.
Salata veya taze meyveler ile kullanılır.
Caffe Latte'nin Fransız versiyonu.
Buz Parçası
Kâğıt Bardak
Bazı gıdaların içerisinde doğal olarak bulunan bazı maddelerin, vücudumuza girdiklerinde v... devamı
Gıdaların kendi doğal yapılarından kaynaklanan ve bazı insanlarda meydana gelen sağlık sor... devamı
Gıdaların üretilmesi sırasında gıdaların yoğunluk, renk ve duyusal özelliklerini korumak i... devamı
İnsan sağlığının devamlılığı için gıdalardan ve çevreden kaynaklanabilecek her türlü risk ... devamı