Fiks Menü (Fixe Menu)
Tek tarife uygulanan ve sınırlı seçme olasılığı olan yemek menüsü.
Tek tarife uygulanan ve sınırlı seçme olasılığı olan yemek menüsü.
Bir yemeği veya yiyeceği süslemekte kullanılan maddeler (maydanoz yaprağı, kırmızı turp, l... devamı
Pay, tart ve turta pişirmede kullanılır. Derinliği 2-3 cm olan bu kalıplar cam veya metal ... devamı
En kısa süreli fırınlama, açık kahverengi çekirdekler oluşur ve üzerlerinde yağ yoktur. As... devamı
Espressonun üzerinde bir kat süt köpüğü olması.
(Kahvecilikte) Kahve çekirdeklerinin özel fırınlarda kavrulması. Kavurma derecesine bağlı ... devamı
Buharlanmış sütün içerisine biraz espresso koymak.
Bir Çeşit Peynir
Elektrik Kontrol Paneli
Çatal- Bıçak- Kaşık
Mutfak Donanımı