Özgün Yemek Tarifleri

Etüve (Etuve) nedir, ne demek?

Etüve (Etuve) hakkında bilgi

Etüve (Etuve)

Bir yiyeceği, üzeri kapalı olarak, kendi suyuyla bazen de biraz sıvı ekleyerek ve biraz tereyağı ile çok hafif ateşte pişirme veya ısıtma usulü. Buğulama.

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Mikotoksin Nedir?

Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.

Kuşburnu (Yöresel Tanım) Nedir?

Yabani gül ağacının meyvesi.

Melis Otu Nedir?

Salata veya taze meyveler ile kullanılır.

Caf, Au Lait (Kafeole) Nedir?

Caffe Latte'nin Fransız versiyonu.

Espresso Macchiato Nedir?

Espressonun üzerinde bir kat süt köpüğü olması.

Grilled Tomata Nedir?

Izgara Domates

Ice Tongs Nedir?

Buz Parçası

Paper Cup Nedir?

Kâğıt Bardak

Ekşikulak Nedir?

Kuzukulağının diğer ismi.

Estufad Nedir?

Esmer et suyu.