Zencefil (Ginger)
Hindistan ve Malezya'da yetişen bir bitki kökü, toz baharatı da yapılır. Cincer (kek ve kurabiyelerde ayrıca kök zencefil sıcak şarap yapımında da kullanılır).
Hindistan ve Malezya'da yetişen bir bitki kökü, toz baharatı da yapılır. Cincer (kek ve kurabiyelerde ayrıca kök zencefil sıcak şarap yapımında da kullanılır).
Bitkisel.
Tepsi Örtüsü
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
İçerisine hardal katılarak yapılan üzüm şırası.
Zeytinyağında kızarmış sarımsak ve rendelenmiş domates ile yapılan garnitür.
1. Yemek bilimi. İyi yemek hazırlama sanatı. Yemek sanat alanı. 2. Sağlığa uygun, iyi d... devamı
Otel, lokanta ile vapur, uçak gibi uzun yol taşıt araçlarında yolcuların beslenmelerini ... devamı
Bir fırça yardımıyla, yiyeceklerin üzerine erimiş tereyağı sürerek parlatmak.
Doğal olarak yetişen ve yaprakları sebze gibi yenen bir bitkidir. Taze çiçeklerden çay yap... devamı
Pişmiş hamurdan yapılan şuale krem tatlısının uzun olanı.