Velute
1- Yağ, un, et suyu katılarak hazırlanan özel sos.
2- Et, balık, tavuk suyundan yapılan beyaz sos.
1- Yağ, un, et suyu katılarak hazırlanan özel sos.
2- Et, balık, tavuk suyundan yapılan beyaz sos.
Tereyağlı Ekmek
Peynir Tepsisi
Su Isıtıcı
Turşu
Peçete
İnsan vücudunun buğday proteini glüteni sindirememesi durumudur. Çölyak hastalığı.... devamı
İnsan sağlığının devamlılığı için gıdalardan ve çevreden kaynaklanabilecek her türlü risk ... devamı
Hamurun ne sert, ne de cıvık olmadığı kıvamı için kullanılan tabir.
Kasaplık koyun türlerinin kuyruk bölümünde bulunan içyağına verilen isim.
Sütün doğal yapısında bulunan laktoz şekerinin vücut tarafından sindirilememesi durumudur.... devamı