Standart Reçete
Yiyeceklerin hazırlanışında kullanılan malzemelerin ve hazırlama yöntemlerinin ayrıntılı olarak yer aldığı reçetelerdir.
Yiyeceklerin hazırlanışında kullanılan malzemelerin ve hazırlama yöntemlerinin ayrıntılı olarak yer aldığı reçetelerdir.
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
Kurutulmuş kavun dilimleri.
Kahverengi kemik suyu. Dana kemiklerini fırında kurutarak (kızartarak) ve içine aromatik m... devamı
Tarsusta baharatla karıştırılmış ve dövülmüş karpuz çekirdeği.
Yabani gül ağacının meyvesi.
Arapça yoğurt.
Salata veya taze meyveler ile kullanılır.
Kızgın yağda biraz kavurmak; börttürmek, yumuşatmak.
4-6 aylık ördek yavrusu.