Safran
Bazı yemeklere tat, koku ve sarı renk veren bir bitki ve tozundan elde edilen baharat.
Bazı yemeklere tat, koku ve sarı renk veren bir bitki ve tozundan elde edilen baharat.
Peynir Tepsisi
Su Isıtıcı
Turşu
İnsan vücudunun buğday proteini glüteni sindirememesi durumudur. Çölyak hastalığı.... devamı
İnsan sağlığının devamlılığı için gıdalardan ve çevreden kaynaklanabilecek her türlü risk ... devamı
Hamurun ne sert, ne de cıvık olmadığı kıvamı için kullanılan tabir.
Kasaplık koyun türlerinin kuyruk bölümünde bulunan içyağına verilen isim.
Sütün doğal yapısında bulunan laktoz şekerinin vücut tarafından sindirilememesi durumudur.... devamı
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
Bol baharatlı domates sosu.