Ransidite
Yağların bekletilmeleri sırasında oksijen, sıcaklık, ışık, su ve bazı metaller gibi dış etkenler, bakteri, dersimiz.com maya ve küf mantarları gibi etkiler altında kimyasal olarak yağlarda hoş olmayan koku ve tat oluşmasına denir, acılaşma.
Karbonhidrat (monosakkarit- 6 karbonlu şeker). Koyu şuruba benzer şeffaf şeker. Tatlı şuru... devamı
Kuzukulağı mantarı. Genelde kurutulmuş olarak satılan pahalı mantar türü.
Çırpılmış yumurta beyazına şeker veya koyu şurup ilave ederek elde edilen kar şeklindeki (... devamı
Sebze ve meyvelerden, küçük top biçimli garnitürler veya süsleyiciler çıkarmak için kulanı... devamı
Süt, yumurta sarısı, şeker ve undan yapılan ve pastacılıkta kullanılan krem (şualenin için... devamı
Gizli müşteri kitlesi (otelcilikte müşteri potansiyeli). Ortaya çıkmamış ancak ortaya çıkm... devamı