Poşe Etmek
Yiyeceğin kaynama noktasının altındaki sıcaklıkta pişirilmesidir. Kullanılacak sıvı bir taşım kaynadıktan sonra altı kısılarak kaynaması durdurulur.
Yiyeceğin kaynama noktasının altındaki sıcaklıkta pişirilmesidir. Kullanılacak sıvı bir taşım kaynadıktan sonra altı kısılarak kaynaması durdurulur.
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
Yabani gül ağacının meyvesi.
Salata veya taze meyveler ile kullanılır.
Caffe Latte'nin Fransız versiyonu.
Buz Parçası
Kâğıt Bardak
Kuzukulağının diğer ismi.
Esmer et suyu.
Bazı gıdaların içerisinde doğal olarak bulunan bazı maddelerin, vücudumuza girdiklerinde v... devamı
Gıdaların kendi doğal yapılarından kaynaklanan ve bazı insanlarda meydana gelen sağlık sor... devamı