Hafif Isı
Isının 100 - 140 derece civarında olması gerekir. Fırına kağıt koyduğunuzda, kağıdın 5 dakakikada sarımtırak renk almasıyla anlaşılır.
Isının 100 - 140 derece civarında olması gerekir. Fırına kağıt koyduğunuzda, kağıdın 5 dakakikada sarımtırak renk almasıyla anlaşılır.
Doğal ekmek, peynir vb.yiyecekler üzerinde gelişen mikro akslı mantar (Küf mantarı).... devamı
Yiyecek ve içecek.
Patlamış mısırın un hali.
Kurutulmuş kavun dilimleri.
Ringa balığı türünden bir balık. Lakerda gibi salamura olarak satılır.
Haşhaş bitkisinin tohumudur. Mavi - siyah veya beyaz renkte olur. Ekmek, çörek, börek gibi... devamı
Keskin kokusu ve güçlü terpen aroması olan, tat bakımından karabibire yakın çok güçlü acıs... devamı
Yumurta sarısı, tereyağ ve limon suyu ile yapılan sıcak sos.
Sıcaklık ve soğukluk derecesi.
İftar için hazırlanmış çerez ve yiyecekler.