Özgün Yemek Tarifleri

Duy (Douille) nedir, ne demek?

Duy (Douille) hakkında bilgi

Duy (Douille)

Şanti torbasının ucuna takılan ve krema, şanti gibi malzemelerin şekil almasını
sağlayan huni biçimli metal, plastik uç.

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Mikotoksin Nedir?

Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.

Kuşburnu (Yöresel Tanım) Nedir?

Yabani gül ağacının meyvesi.

Melis Otu Nedir?

Salata veya taze meyveler ile kullanılır.

Pasta Örtülüğü Nedir?

Kuvertür.

Pişme Noktası Nedir?

Pişme esnasında, yiyecek bir maddenin piştiğini gösteren en uygun an.

Polaz (Yöresel Tanım) Nedir?

Börülce.

Caf, Au Lait (Kafeole) Nedir?

Caffe Latte'nin Fransız versiyonu.

Espresso Macchiato Nedir?

Espressonun üzerinde bir kat süt köpüğü olması.

Electrical Control Panel Nedir?

Elektrik Kontrol Paneli

Grilled Tomata Nedir?

Izgara Domates