Çördük
Sarı çiçekli, keskin kokulu bir bitkidir. Turşulara lezzet ve koku vermek için kullanılır.
Sarı çiçekli, keskin kokulu bir bitkidir. Turşulara lezzet ve koku vermek için kullanılır.
Akdeniz iklim kuşağının bazı bölgelerinde meşelik alanlarda ve meşe ağaçlarının kökleri et... devamı
Kahverengi Dana Fond'u yarıya kadar çektirerek elde edilen temel sos (et yemeği soslarında... devamı
Ceviz ezmesinden yapılan bir tür çerez.
Pişmiş hamurdan yapılan şuale krem tatlısının uzun olanı.
Gevrek ve sulu, yumuşak en lezzetli ayva türü.
Doğal ekmek, peynir vb.yiyecekler üzerinde gelişen mikro akslı mantar (Küf mantarı).... devamı
Her yiyeceği canı çeken.
Ağız sulanması, organik salgı.
Özellikle kurufasulye ya da diğer baklagiller pişirilirken katılırsa lezzet veren bir ottu... devamı
Doğal, normal olarak hücrelerin ve dokunun işleme durumu.