Özgün Yemek Tarifleri

Aromalı Bitkiler nedir, ne demek?

Aromalı Bitkiler hakkında bilgi

Aromalı Bitkiler

Tarhun, nane, dereotu,maydanoz, kekik fesleğen, defne yaprağı, biberiye vb.

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Gah (Yöresel Tanım) Nedir?

Elma kurusu

Hareng Nedir?

Ringa balığı türünden bir balık. Lakerda gibi salamura olarak satılır.

Karayemiş (Yöresel Tanım) Nedir?

Kirazı andıran daha az tatlı meyve.

Kelek (Yöresel Tanım) Nedir?

Olmamış kavun.

Korse (Corser) Nedir?

Bir şeyler katarak veya yaparak yemeğin tadını arttırma.

Kost-Kontrol (Cost-controle) Nedir?

Maliyet kontrolü.

Köfte Baharı Nedir?

Köftelerde kullanılır.

Krem Freş (Creme freche) Nedir?

Krema.

Krem Patisiyer (Creme patissiere) Nedir?

Pasta kreması, şualenin içine konan krem.

Krema Torbası Nedir?

Pastacıların kullandığı, içine krema veya başka bir şey koyup sıkma işine yarayan üçgen to... devamı