Antre
1-Çorba ve başlangıç yemeğinden sonra sunulan üçüncü yemek. 2-Ana yemekten önce yenilen yemek.
1-Çorba ve başlangıç yemeğinden sonra sunulan üçüncü yemek. 2-Ana yemekten önce yenilen yemek.
Bir yemeği ızgarada pişirme usulü.
Sıcaklık etkisi. Yemek pişirmede kullanılan ısının 3 çeşit etkisi vardır; konsantrasyonda ... devamı
Hamuru iyice yoğurarak esnek (homojen) hale getirmek.
Bitkisel.
Mersin Balığı
Tepsi Örtüsü
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
Bol baharatlı domates sosu.
Yumurta sarısı, tereyağı, sirke soğan yada sarımsak, biber ve maydanoz kullanarak yapılan ... devamı
Deniz kenarlarında ve tuzlu toraklarda yetişen otsu bir bitki. Genellikle haşlandıktan son... devamı