Aldante
Normalden daha az pişmiş. Normalden daha az pişirme usulü. Daha çok makarnalar için kullanılan bir terim.
Normalden daha az pişmiş. Normalden daha az pişirme usulü. Daha çok makarnalar için kullanılan bir terim.
Peynir Tepsisi
Izgara Domates
Biber Poşeti
Çerez Tepsisi
Domatesin, kabuğu soyulduktan sonra kare şeklinde doğranmasına verilen isim.
Gözle görülemeyen çok küçük canlı varlıklara verilen genel isim.
Kurabiye, poğaça gibi yiyeceklerin ağızda dağılabilecek kıvamda pişirilmesi anlamına gelir... devamı
Isının 100 - 140 derece civarında olması gerekir. Fırına kağıt koyduğunuzda, kağıdın 5 dak... devamı
150 - 180 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada koyu sarı renk al... devamı
Yumurta sarısı, hardal, sirke, limon suyu, tereyağı veya sıvıyağ ile yapılan sıcak veya so... devamı