Açık Büfe
Müşterilerin önceden hazırlanmış büfedeki yiyeceklerden tercih ettikleri miktarda alabildikleri düzenleme biçimi.
Müşterilerin önceden hazırlanmış büfedeki yiyeceklerden tercih ettikleri miktarda alabildikleri düzenleme biçimi.
Peynir Tepsisi
Çatal- Bıçak- Kaşık
Izgara Domates
Biber Poşeti
Çerez Tepsisi
Domatesin, kabuğu soyulduktan sonra kare şeklinde doğranmasına verilen isim.
Gözle görülemeyen çok küçük canlı varlıklara verilen genel isim.
Kurabiye, poğaça gibi yiyeceklerin ağızda dağılabilecek kıvamda pişirilmesi anlamına gelir... devamı
Isının 100 - 140 derece civarında olması gerekir. Fırına kağıt koyduğunuzda, kağıdın 5 dak... devamı
150 - 180 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada koyu sarı renk al... devamı