Roti Pişirme Usulü
1. Yiyecekleri kızgın fırında pişirme usulü.
2. Etlerin hiç su ilave edilmeden yağlanarak, kendi sularında fırında pişirilmesi, kızartılması yöntemi.
1. Yiyecekleri kızgın fırında pişirme usulü.
2. Etlerin hiç su ilave edilmeden yağlanarak, kendi sularında fırında pişirilmesi, kızartılması yöntemi.
Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.
Yabani gül ağacının meyvesi.
Salata veya taze meyveler ile kullanılır.
Kuvertür.
Pişme esnasında, yiyecek bir maddenin piştiğini gösteren en uygun an.
Börülce.
Caffe Latte'nin Fransız versiyonu.
Espressonun üzerinde bir kat süt köpüğü olması.
Elektrik Kontrol Paneli
Izgara Domates