Özgün Yemek Tarifleri

Ragu Usulü Pişirme nedir, ne demek?

Ragu Usulü Pişirme hakkında bilgi

Ragu Usulü Pişirme

Et parçalarını kendi suyu veya başka bir sıvı içinde üzeri kapalı ve yavaş yavaş kaynatarak pişirme tekniğidir. (Fr. Ragout)

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Mikotoksin Nedir?

Küflerin oluşturduğu yüksek toksik etkisi olan toksin maddeler.

Kuşburnu (Yöresel Tanım) Nedir?

Yabani gül ağacının meyvesi.

Melis Otu Nedir?

Salata veya taze meyveler ile kullanılır.

Caf, Au Lait (Kafeole) Nedir?

Caffe Latte'nin Fransız versiyonu.

Espresso Macchiato Nedir?

Espressonun üzerinde bir kat süt köpüğü olması.

Grilled Tomata Nedir?

Izgara Domates

Ice Tongs Nedir?

Buz Parçası

Paper Cup Nedir?

Kâğıt Bardak

Ekşikulak Nedir?

Kuzukulağının diğer ismi.

Estufad Nedir?

Esmer et suyu.