Ragu Usulü Pişirme
Et parçalarını kendi suyu veya başka bir sıvı içinde üzeri kapalı ve yavaş yavaş kaynatarak pişirme tekniğidir. (Fr. Ragout)
Et parçalarını kendi suyu veya başka bir sıvı içinde üzeri kapalı ve yavaş yavaş kaynatarak pişirme tekniğidir. (Fr. Ragout)
Peynir Tepsisi
Karbonhidrat (monosakkarit- 6 karbonlu şeker). Koyu şuruba benzer şeffaf şeker. Tatlı şuru... devamı
Kuzukulağı mantarı. Genelde kurutulmuş olarak satılan pahalı mantar türü.
Çırpılmış yumurta beyazına şeker veya koyu şurup ilave ederek elde edilen kar şeklindeki (... devamı
Sebze ve meyvelerden, küçük top biçimli garnitürler veya süsleyiciler çıkarmak için kulanı... devamı
Süt, yumurta sarısı, şeker ve undan yapılan ve pastacılıkta kullanılan krem (şualenin için... devamı
Semizotu.
Gizli müşteri kitlesi (otelcilikte müşteri potansiyeli). Ortaya çıkmamış ancak ortaya çıkm... devamı
Maydanozgillerden dereotuna benzer bir bitki.
Çatal- Bıçak- Kaşık