Pembeleştirmek
Biraz kavurarak pembeleştirme, hafif kızartma yöntemi (soğan pembeleştirilir).
Biraz kavurarak pembeleştirme, hafif kızartma yöntemi (soğan pembeleştirilir).
Akdeniz iklim kuşağının bazı bölgelerinde meşelik alanlarda ve meşe ağaçlarının kökleri et... devamı
Pişmiş hamurdan yapılan şuale krem tatlısının uzun olanı.
Doğal ekmek, peynir vb.yiyecekler üzerinde gelişen mikro akslı mantar (Küf mantarı).... devamı
Sütten yapılan bir çeşit peynir, kesmik, çökelek. Süt kaynatılırken kesilir ise kaynamaya ... devamı
Her yiyeceği canı çeken.
Bir turta kalıbının veya çemberinin köşelerine tart hamurunu (pişerken hamurun kenarları ç... devamı
Yiyecek ve içecek.
Yerli maydanozun kıvırcık yapraklısı. Kokusu daha hafiftir. Süslemeye çok uygundur.... devamı
Patlamış mısırın un hali.
Kurutulmuş kavun dilimleri.