Orta Isı
150 - 180 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada koyu sarı renk alır.
150 - 180 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada koyu sarı renk alır.
230 -240 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada kavrulur.
Zeytinyağında kızarmış sarımsak ve rendelenmiş domates ile yapılan garnitür.
Halk arasında "kızamık şekeri "olarak bilinir. Eritilmiş şeker, limon suyu ve kırmızı gıda... devamı
Kızgın yağda pişirme usulü.
Hafif ateşte çırpılarak pişirilen krem haline getirilmiş yumurta sarısı.
Yaprak hamuruyla yapılan kuş yuvasına benzeyen bir börek çeşidi.
1. Yemek bilimi. İyi yemek hazırlama sanatı. Yemek sanat alanı. 2. Sağlığa uygun, iyi d... devamı
Satış noktası anlamına gelmektedir. Restoranlarda her bir masa veya otellerin her bir barı... devamı
Elma, ayva, limon gibi meyvelerin hücre sıvısında doğal olarak bulunan bir madde. Jölemsi ... devamı
Bazı yemeklere tat, koku ve sarı renk veren bir bitki ve tozundan elde edilen baharat.