Tavuk Göğsü Tarifi, Yapılışı

Malzemeler :

3 kahve fincanı un
1/2 paket margarin
1 lt süt
3 kahve fincanı şeker
Tarçın

Yapılışı:

Tencerede yarım paket margarini eritin ve üzerine 3 kahve fincanı un ekleyin.
2 -3 dk. kavurun ve süt ile şekeri aynı anda tencereye ekleyin.
Unun topaklanmaması için mikserle yüksek devirde çırpın.
Katılaşana kadar sürekli karıştırın ve ıslak borcama döküp, buz dolabında 1 saat bekletin.
Servis yapacağınız sırada üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapın.

Ekleyen: YemekTarifiBak.Com    Okunma: 4289

yemek tarifleri sitesi , yemek tarifleri, en yeni tarifler, usta aşçı tarifleri, lezzetli tarifler, Tavuk Göğsü, Tavuk Göğsü tarifi, Tavuk Göğsü resimli

Benzer Tatlı Tarifleri

Balparmak Tatlısı (Cevizli)

İki Renkli Bisküvili Pudingli Pasta

Hurmalı Helva