Çorba Terbiyesi Hakkında Bilgi

Çorbanızı ocaktan indirmeden hemen önce, 1 adet yumurta sarısı ve birkaç kaşık yoğurdu bir kasede çırpıp, kaynamakta olan çorbanın suyundan bir-iki kepçe alarak ılıştırın ve bu karışımı yavaş yavaş çorbaya yedirin. Terbiye işlemi çorbanın lezzetini artıracaktır.
Çorbalarınızı daha az yağla pişirip, ayrı bir yerde pul biber ve naneyi tereyağında yakarak çorbanın üzerine gezdirdiğinizde de çok lezzetli olacaktır.

Ekleyen: YemekTarifiBak.Com    Okunma: 757

yemek tarifleri sitesi , çorba terbiyesi, çorba yapmanın sırları, lezzet arttırıcı öneriler, faydalı bilgiler, yemek tarifleri sitesi

Benzer Püf Noktaları

Çimen Lekesi Nasıl Çıkartılır?

Ütüde Sararan Çamaşır

Mutfaktaki Haşerelerle Savaş